top of page
Obrázek autoraGladio marketing

Výzva občanům České republiky

Aktualizováno: 11. 10. 2020



Vážení přátelé, spolubojovníci, občané!


Přijměte, prosím, naši výzvu adresovanou občanské společnosti.


My, občané, iniciátoři této výzvy, cítíme, že se otevřel prostor pro změnu, pro sjednocení, pro nové společenství - hnutí občanů, kteří se chtějí skrze svou osobní odpovědnost a osobní kompetenci zapojit do demokratického procesu tak, aby se stali součástí rozhodování o budoucnosti naší země.


Dost bylo rozhodování o nás bez nás, dost bylo dekád špatného ekonomického rozhodování, dost bylo samolibého vládnutí falešných spasitelů národa a státu. Rozhodli jsme se iniciovat proces vedoucí k vytvoření takového společenství. Rozhodli jsme se začít spojovat občany, kteří vnímají sounáležitost, kteří se rozhodli tvořit, a kteří chtějí skrze takové sjednocení navrátit do naší země lidské hodnoty, svobodu, čest a morálku, zdravé životní prostředí, hojnost a další klíčové hodnoty podstatné pro spokojený život.

Tímto otevíráme cestu pro naše spojení, spojení všech, kteří chtějí změnu k lepšímu a chtějí se aktivně zasadit o blahobyt, bezpečí dnešních i budoucích generací českých občanů. V den svátku svatého Václava, patrona České země, pokládáme základní kámen a vizi tohoto životadárného společenství.

Vyzýváme tímto občany České republiky, kterým není lhostejný osud naší země, budoucnost příštích generací: vyslechněte tuto výzvu, přidejte se k hnutí. Společnými silami vytvořme politické hnutí, které bude stát na skutečné přímé demokracii, transparentnosti a tradičních hodnotách.

Pochopili jsme, že v dnešní rozbouřené době, kdy nás klame jak vláda, tak opozice, je potřeba se postavit na vlastní nohy a konečně převzít osud do rukou občanů. Věříme, že je správná doba pro velkou společenskou změnu, neboť to, co se dosud odehrávalo a nyní graduje pod záminkou demokracie, svobody a ochrany zdraví, je již viditelně cesta zcela opačným směrem a nyní je nás již mnoho lidí, kteří se chceme o chod naší země a náš blahobyt zasadit a nechceme dále umožňovat iluzím, lžím a hrám vládnout nad lidskými osudy.

Chceme nás, všechny občany, podpořit ke sjednocení a společnému vedení naší země k plnohodnotnému zdravému svobodnému životu.


Ve svátek hlavního patrona českého národa zde vystupujeme, abychom vám předali tuto výzvu. Spojme se, sjednoťme se a tvořme svobodný život v naší krásné zemi. Děkujeme za každého, kdo vnímá ve shodě a svým konáním se připojí a společně tak vytvoříme to, co si v prospěch naší země z čistého srdce přejeme všichni.

Pavel Krejčí, Jiří Černohorský, Jirka Bezak, Mgr. Daniela Senarova, Pavla Marková, MUDr. Josef Hrušovský.

♥️ JEDEN ZA VŠECHNY, VŠICHNI ZA JEDNOHO ♥️

Vaše dotazy, připomínky, podpisové archy, zasílejte na mail: info@obcanskehnuti.info



265 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

コメント


bottom of page