top of page
Obrázek autoraGladio marketing

Vladimír Kadlec - učitel o vakcínách pro děti, o covid pasech a diskriminaci neočkovaných


Vladimír Kadlec - učitel a sportovec, vystoupil na Letné kde kritizoval nejen experimentování na dětech


Na podzim dokázali vyrobit velká čísla z až 30 tisíc testů denně. Dnes se testuje včetně dětí a firem milion lidí za týden. Ta čísla už nemají kde vyrábět, tak testují kdekoho.


Nyní vláda vypsala tzv. balíčky 1 až 6 – například balíček 5 – otevření restaurací, fitek atd. by obnášel do 50 případů na 100 tisíc za 7 dní, což znamená v přepočtu na Českou republiku přes 5 000 za týden. Falešná pozitivita používaných testů je podle MZ je 2% a i kdyby to byla pouze 2%, pak je to z milionu testovaných v týdnu 20 000 případů a tudíž se do balíčku nikdy nemůžeme vejít.


Covid pasy jsou jen dalším krokem k buzeraci občanů. Samotný pas nevypovídá vůbec o ničem a je to jako byste ukazovali policii týden starou trubičku, do které jste nadýchali 0 promile. Je to jen další fáze pro to, abyste byli tak zdeptaní, že přijmete vakcínu. Odmítněte covid pasy a pojďme žít. Tvrdě odmítejte jakékoliv prokazování vašeho zdravotního stavu. Porušuje to mnoho a mnoho právních norem – např. zákon č. 372/2011 Sb. O zdravotních službách, který vychází z Úmluvy o lidských právech a biomedicíně a další právní normy.


Vakcína je experimentální nová technologie a má pouze podmíněnou registraci. Byla přeskočena fáze testování zvířat a rovnou se píchá do lidí. Však také podepisujete souhlas. Souhlas mimo jiné znamená, že v případě zdravotních problémů nedostanete nic. Výrobci přenesli odpovědnost na vlády a vlády na vás.


Tato vláda je vládou buď psychopatů, nebo loutek, kteří psychopatům slouží. Sám Kůže přiznal v přímém přenosu v TV, že moc dobře vědí, že jim soudy opatření shodí, ale i tak mohou 14 dní jet zcela protiprávně dokud se tak nestane. A takto znovu a znovu. Kdyby soudy a policie konaly v těchto případech, už dávno máme po pandemii, která tady podle čísel nikdy ani nebyla. Ale policie, kterou vede Hamáček, který nikdy pořádně nepracoval, pouze se od adolescentního věku učil intrikovat u mladých socdemáků, raději buzeruje občany za roušky, což je porušení všeho myslitelného. Přece nám nikdo nemůže omezit dýchaní. Hamáček sám nakupoval ze začátku respirátory za skoro 800 korun. Za kolik vyrobili spojení dvou papírů, filcu a dvou gumiček? Za 5 korun? Přece musí být každému jasné, jaká neskutečná zlodějna toto je.


Mimochodem to, co vláda připravuje ohledně diskriminace neočkovaných občanů má krásné paragrafové pojmenování v Trestním zákoníku. Je tam zákon č40/2009 a tady se v Hlavě 13 – trestné činy proti lidskosti, proti míru a válečné trestné činy nachází v dílu 1 – trestné činy proti lidskosti paragraf 402, který říká, že apartheid a diskriminace lidí je oceněna 10 až 20 roky vězení nebo výjimečným trestem.


Školství. Nerozumím kolegům, kteří naprosto bez přemýšlení akceptují vakcínu. Z jakého důvodu? V prvním týdnu se testovalo cca 600 tisíc dětí a bylo z toho 300 pozitivit. Dětem nic nebylo. Nyní přichází s tím, že se budou děti očkovat. NEEXISTUJE. Pokud jste rodič, nemáte právo nechat zrůdy experimentovat se zdravím našich dětí.


Proč se zde vlastně dnes scházíme? Když si vezmete, že Milion chvilek se sešlo 300 tisíc lidí z důvodů ve srovnání s dnešními malicherných, je smutné, že nás tady není milion. Ono těch 300 tisíc ani tenkrát nic nezměnilo, z toho si oni nic nedělají, ale jsme zde proto, abychom se ujistili o své jednotě, abychom si řekli, co je potřeba udělat a dodali si odvahy nekompromisně odmítnout další medicínsko-sociální experimenty. Pokud toto uděláme, nic s námi nezmůžou a oni to vědí.


607 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

Kommentarer


bottom of page