top of page

Spouštíme registrace členství!



Vážení občané, vážení příznivci Občanského hnutí, vážení a milí přátelé, máme pro Vás radostnou zprávu. Máme tu milou povinnost vás informovat, že konečně spouštíme členské registrace!


Splnili jsme zákonné formální náležitosti a Občanské hnutí je zaregistrováno u MV ke dni 28.12.2020!

OBČANSKÉ HNUTÍ je nyní oficiálním politickým hnutím, zapsaným na seznamu MV ČR: https://aplikace.mvcr.cz/seznam-politickych-stran/



Registrovat se ke členství můžete zde: www.obcanskehnuti.info/registrace


Registrace budeme schvalovat od dnešního dne. Schvalovací proces může chvíli trvat, takže vyčkejte prosím, váš požadavek bude zpracován v co nejkratším možném termínu, brzy budete vyrozuměni emailem. V případě, že vaše žádost nebude splňovat veškerá kritéria, budeme vás kontaktovat osobně na váš email, který jste použili při registraci.


Pravidla členství, práva a povinnosti člena naleznete ve Stanovách Občanského hnutí.


Členský poplatek činní 111,- Kč měsíčně.


Po odeslání žádosti o registraci se může ve výjimečných případech stát, že vám přijde ověřovací email, který slouží jako ochrana proti SPAMu. Pokud obdržíte tento email, prosíme, klikněte na tlačítko "Confirm your email", kterým potvrdíte existenci svého emailu. Email bohužel není v češtině, je to systémový email našeho operátora, který se odesílá bohužel pouze v anglickém jazyce. Pracujeme na tom abychom vás tím nemuseli zatěžovat, ale v současné době se může stát, že vám systém odešle žádost o potvrzení. Děkujeme za pochopení!


Také se může stát ve výjimečných případech, že Vám náš registrační informační mail nedorazí. V takovém případě si prosím zkontrolujte svoji složku nevyžádané pošty. Vzhledem k velkému počtu zasílaných emailů se může stát, že náš technický email vyhodnotí váš operátor jako spam, to bohužel neovlivníme, to záleží na pravidlech vašeho poskytovatele mail-serveru.


Pokud budete mít jakékoliv technické potíže s registrací, neváhejte se na nás kdykoliv obrátit. Své připomínky a dotazy posílejte na email: info@obcanskehnuti.info.


Odpovědi na otázky naleznete v sekci FAQ zde na webových stránkách www.obcanskehnuti.info/faq


Pokud nenajdete odpovědi na Vaše otázky v FAQ, zasílejte své dotazy na info@obcanskehnuti.info.


Mnohokrát děkujeme. Cesta ke svobodě českého národa je otevřena. Pojďme se spojit, pojďme najít sjednocení na základních myšlenkách a principech a pojďme společně tvořit takový svět, v jakém si přejeme žít, v duchu hesla: JEDEN ZA VŠECHNY, VŠICHNI ZA JEDNOHO!

407 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

Comments


bottom of page