top of page

Příjem přihlášek kandidátů na 1. NS byl ukončen

Aktualizováno: 24. 1. 2021



Vážení přátelé, členové Občanského hnutí,


je naší povinností vám oznámit, že byl ukončen příjem přihlášek kandidátů na kandidátní listiny vnitro-stranických voleb 1. Národního sněmu na posty členů statutárního orgánu předsednictva Občanského hnutí, které proběhnout zítra 21. ledna 2021.





Na kandidátní listinu volby o post předsedy Občanského hnutí se přihlásili tito kandidáti:


  • člen a předseda Přípravného výboru Občanského hnutí Pavel Krejčí

  • člen Přípravného výboru Jiří Černohorský


Na kandidátní listinu volby o post 1. místopředsedy Občanského hnutí se přihlásili tito kandidáti:


  • Regionální manažer pro Prahu Pavel Mašek

  • Lukáš Rosinský

  • Libor Malý


Opakujeme pro všechny naše členy, že zítra tj. 21.1.2021 od 9:00 do 21:00 bude probíhat 1. Národní sněm Občanského hnutí, který rozhodne hlasováním o postu Předsedy a postu 1. Místopředsedy hnutí.


Sněm bude konán virtuálně kvůli pandemickým nařízením Vlády České republiky.


Úvodní zasedání Přípravného výboru a s tím spojené zahájení 1. Národního sněmu Občanského hnutí proběhne v čase od 9:00 do cca 10:00, kdy bude ze zasedání vysílán přímý přenos na webové stránky Občanského hnutí a další kanály.


Poté bude zahájeno všeobecné hlasování, které bude ukončeno ve 21:00. Hlasovat můžete pomocí svých osobních počítačů či pomocí chytrých mobilních telefonů. Doporučuji raději použít počítač, protože některé chytré telefony nejsou zase tak chytré, jak bychom si mysleli. Přes WiX aplikaci bohužel není možné hlasovat, jelikož tato aplikace slouží výhradně ke komunikaci na sociálním fóru Občanského hnutí.

83 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

Comments


bottom of page