top of page
Obrázek autoraGladio marketing

Občanské hnutí připravuje žalobu na stát proti povinnému testování



Žádali jsme vás, občany a příznivce našeho hnutí, abyste se nám vyjádřili k tomu, které ze současných společenských problémů spojených s protiprávními opatřeními vlády Andreje Babiše jsou pro vás nejpalčivější. Abychom věděli, jak zaměřit naši první hromadnou žalobu, vytvořili jsme ve spolupráci s advokátní kanceláří KŠD Legal na toto téma anketu. A nyní již známe výsledek. Děkujeme vám všem, kteří jste se do našeho průzkumu zapojili!



Už od vypsání ankety bylo zřejmé, že nejvíce si lidé přejí zamezit povinnosti testování na Covid. Není tedy třeba již dále otálet. Nyní již známe téma žaloby a chystáme se pověřit naše právní zástupce z advokátní kanceláře KŠD legal jejím vypracováním.


Povinnost testování bezpříznakových osob a s ní související represe a diskriminace zejména v pracovněprávních vztazích způsobuje, že lidé opouštějí svoje pracovní místa nebo se pod tlakem ze strany státu ze strachu o ztrátu zaměstnání této vynucené povinnosti podvolují.


Antigenní a PCR testy, vykazující falešnou pozitivitu pomocí extrémně nesmyslné amplifikace, nic nedokazují. Čísla, kterými se vláda ohání a o která opírá celorepubliková opatření, jsou zmanipulovaná, agenda ministra zdravotnictví do počtu nakažených zahrnuje i zcela zdravé občany, kterým tyto testy ukázaly pozitivitu. Sám ministr Blatný potvrdil, že mezi oběti onemocnění nemocí covid-19 se počítají i oběti autonehod, pokud u nich testy „potvrdily“ pozitivitu na Sars-Cov-2. Víme dobře, že mezi oběťmi Covidu jsou především pacienti s polymorbiditami, a také nezapomínáme na excesy s falšováním statistik – případy, které se již mnohokrát prokázaly jako pravdivé, případy, které potvrdila i masmédia. Jsme přesvědčeni, že nešlo o nešťastné náhody, ale o zcela záměrné balamucení veřejnosti s cílem prodat co nejvíce zdravotnického materiálu a provést co nejvíce nesmyslných testů. Povinné testování dětí ve školách a školkách považujeme za naprosto nepřípustné a zločinné jednání proti našim bezbranným občánkům a jejich rodinám. Mediální manipulace, manipulace se statistikami, kterými vláda ohrožuje generace našich prarodičů na životech a díky šíření neopodstatněné paniky a strachu je nutí k testování, považujeme taktéž za zločinné.



To, jakým způsobem vláda díky těmto falešným výsledkům vězní zcela zdravé občany, je naprosto v rozporu s českým i mezinárodním právem, včetně zásad stanovených v Chartě lidských práv Organizace spojených národů a rezolucích Rady Evropy.


Povinné testování považujeme za hrubé porušení resoluce Rady Evropy č. 2361 (2021) z 27. ledna 2021, stejně tak, jako dalších resolucí. Povinné testování povinnou vakcinaci považujeme za lékařský zákrok, který jasně podléhá zvláštním mezinárodním úmluvám a zákonům.


Vystavování obyvatel ČR takovým povinným lékařským zákrokům považujeme za flagrantní a soustavné porušování Ústavy ČR a Listiny základních práv a svobod, která zajišťuje fyzickou i duševní nedotknutelnost každého občana, dále pak za porušování Úmluvy o lidských právech o biomedicíně, která jasně stanovuje, že zájmy a blaho lidské bytosti jsou vždy nadřazeny zájmům společnosti či požadavkům vědy, a že jakýkoliv zákrok v oblasti péče o zdraví je možno provést pouze za podmínky, že dotčená osoba poskytla SVOBODNÝ a informovaný souhlas.




Pokud jsou občané našeho státu stavěni před volbu mezi povinným testováním a ztrátou zaměstnání, nejedná se o SVOBODNÝ souhlas, jelikož jsou nuceni k testování pod nátlakem.


Jsme přesvědčeni, že členové Vlády ČR tak činí zcela vědomě s cílem zničit český stát a jeho obyvatelstvo. a že stát do této situace záměrně zavedli, přičemž z ní za zjevného konfliktu zájmů už od počátku osobně ekonomicky těží.


Experimentální aplikace PCR a antigenních testů, stejně jako podávání nikým netestované experimentální mRNA vakcíny, považujeme za nepřípustné zneužívání obyvatelstva k výzkumu. Tuto skutečnost považujeme nejen za porušení čl.5 Úmluvy o lidských právech a biomedicíně, ale také za porušení Norimberského kodexu. Jsme přesvědčeni, že počínání členů vlády Andreje Babiše je zcela záměrné a hraničí se zločiny proti lidskosti.



Jsme přesvědčeni, tak jako mnozí z vás, že vláda takto terorizuje obyvatele České republiky v rámci záměrné agendy, do které jsou přední představitelé našeho státu aktivně zapojeni – do agendy tzv. Velkého resetu. Cílem této agendy je zničit malé a střední podnikatele, vytvořit extrémní nezaměstnanost, zlikvidovat celý zdravotnický sektor, extrémně zadlužit státní rozpočet, vykrást a ekonomicky zlikvidovat celý stát, a to přesně dle plánu zakladatele a prezidenta Světového ekonomického fóra Klause Schwaaba, jehož knihu si tak oblíbil ministr Havlíček.


Tuto záměrnou likvidaci českého státu, které se dopouští STéBácká vláda Andreje Bureše Babiše, považujeme za útok na lid České republiky, za útok na stát ve spojení s cizí mocí, za systematické ničení všeho, co mají naši vrcholní představitelé pod přísahou chránit. My, občané České republiky, odmítáme propagandistickou pohádku o viru, který nás chce všechny zabít. Nepovažujeme situaci okolo nemoci Covid-19 tak vážnou, aby vláda ničila naši ekonomiku a zaváděla lockdowny. K těmto protiústavním opatřením nedali občané České republiky mandát. Jsme si velmi dobře vědomi faktu, že statistiky úmrtnosti se nijak nezvyšují oproti předchozím letům, jsme si vědomi faktu, že smrtnost covid-19 celosvětově (dle WHO) nepřekračuje 0.23 % nakažených. Tvrzení, že Covid je natolik nebezpečný, že kvůli němu musíme zničit celou republiku pomocí lockdownu, je tedy buď to nejhloupější tvrzení, které kdy česká vláda zastávala, nebo jde o cílený podvod. Závěr necháme na vás.



Předsednictvo Občanského hnutí vyjednalo spolupráci s jednou z předních českých advokátních kanceláří KŠD Legal, která již naše hnutí oficiálně zastupuje. Budeme společně připravovat hromadné žaloby na Vládu České republiky a český stát. Konkrétní podobu žalob s ohledem na jejich účinnost a priority a potřeby občanů nyní sestavujeme.


Brzy vás seznámíme s podobou první žaloby, kterou hodláme neprodleně spustit. Tato žaloba, směřovaná proti povinnému testování, bude hromadná a budete se k ní moci osobně připojit! Instrukce k tomu, jak se k našim žalobám připojit, vám sdělíme společně se spuštěním první z nich!


Pokud byste rádi podpořili Občanské hnutí, přispějte prosím částkou dle Vašeho uvážení a možností na transparentní účet hnutí 2101916420/2010 s uvedením „DAR-žaloba“ do kolonky zprávy pro příjemce.


PRO ZAHRANIČNÍ PLATBY - IBAN: CZ7820100000002101916420


Tento účet slouží pro přijímání darů a členských příspěvků. K úhradě členských příspěvků budete vyzváni pod konkrétním variabilním symbolem. Dary prosím zasílejte s poznámkou „dar“.


DĚKUJEME ZA POMOC KAŽDÉHO Z VÁS, DĚKUJEME ZA KAŽDÝ DAR!



Problém není pouze lokální na úrovni našeho státu. Tento globální podvod probíhá po celém světě – v USA, u sousedů na Slovensku, v Německu, zkrátka po celém světě, kde místní vlády hrají vlastizrádnou hru na Covid-19, hru na falešnou pandemii, pomocí které zkorumpovaní politici zavádějí ve svých rodných zemích Velký reset - neofašistickou agendu globálních elit.


Německé soudy již v minulém roce uznaly, že výsledky testů vykazují falešnou pozitivitu v 96 % případů. Samotný vynálezce a autor PCR testů Dr. Kary Mulis se jasně řekl, že tyto testy nebyly určeny pro diagnostiku nemocí a že pomocí tohoto testu nelze o nikom s jistotou prohlásit, že je nemocný či nakažený. Přesto se u nás stále testuje. Německé soudy již dávno prokázaly, že jde o velký globální průmyslový podvod!


Informátor z University of Pittsburgh Medical Center, který provozuje síť 35 nemocnic v západní Pensylvánii, popsal, jak byl poslední „příval“ případů Covid médii zveličený.


Během tohoto období podle něj počet hospitalizací vzrostl z 96 lůžek na 600 lůžek, kde byli pacienti přes noc sledováni, a nedošlo k žádnému úmrtí.


Média však hlásala, že došlo k 600% nárůstu počtu hospitalizací, aby se situace zdála hrozivější a aby se odůvodnilo další uzamčení.


Pokud například začnete s 5 pacienty a skončíte s 25, média řeknou, že došlo k 500% nárůstu případů - zní to hrůzostrašně, že?


Realita je však taková, že ze 600 hospitalizovaných pacientů nikdo nezemřel. Takže další uzamčení by byla zbytečná a nestála za ekonomickou devastaci.


Podle nejnovějších opravených statistik americké vládní agentury CDC zemřelo ze 161 000 lidí přímo na nemoc Covid-19 pouze 9600 lidí. Je to zhruba 6 % zemřelých osob s pozitivním testem na coronavirus. Ostatní úmrtí (151 400) nezpůsobil coronavirus, nýbrž jiná, závažnější onemocnění, která se u zemřelých vyskytovala, a to v průměru 2,6 nemoci na osobu. Jak vidíte, tak společnost CDC výsledky celou dobu fixlovala a to se dělo po celém světě, o fixlování v ČR jsme informovali výše a tyto informace najdete i na stránkách mainstreamu, např. na iDnes.cz.



Vážení přátelé, je nutné si uvědomit, že vám vládne egoistický tyran a lhář, totalitní vládce, který se o svoji moc dělí se zkorumpovanými a všehoschopnými lidmi, kteří bez skrupulí a ohledy na mrtvé, které za jejich zločiny zůstávají, páchají vlastizradu, genocidu a přitom se vám vysmívají pomocí televizních obrazovek. Tyran, který na základě obludných lží a manipulací pošlapává vaše základní práva a svobody, ničí vaše živobytí, vaše životy a zdraví vás a vašich blízkých, uplácí, lže a propaguje bohapusté lži, které nemají s lékařstvím a vědou pranic společného, to vše pro zisk a moc! Tyran, který nepatří do Strakovy akademie, ale před soud!


Zapojte se s námi do aktivního boje proti vládnímu hyenismu a připojte se k naší žalobě na stát proti povinnému testování. Toto je první krok, po kterém budou následovat další. Bez vaší podpory a aktivního zapojení se neobejdeme. Krok za krokem budeme podávat s vaší pomocí jednu žalobu za druhou a můžete si být jisti, že toto bude vládu a její představitele hodně mrzet. Pokud tedy chcete vládě příkoří, kterého se na vás dopustili, vrátit, zde máte příležitost.


V duchu našeho hesla „NÁROD SOBĚ! PRAVDA VÍTĚZÍ!“ se postavíme za práva a svobody občanů České republiky s veškerou potřebnou silou a energií! A pokud se do našeho boje zapojíte i vy, občané, výsledek bude jistě o mnoho lepší.

8 971 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

Comments


bottom of page