top of page
Obrázek autoraPavel Krejčí

Občanské hnutí připravuje hromadné žaloby na Vládu ČR a český stát!

Aktualizováno: 17. 3. 2021



Předsednictvo Občanského hnutí vyjednalo spolupráci s jednou z předních českých advokátních kanceláří KŠD Legal, která již naše hnutí oficiálně zastupuje, na přípravě hromadných žalob na Vládu České republiky a český stát. Konkrétní podobu žalob nyní sestavujeme s ohledem na účinnost žalob a s ohledem na priority a potřeby občanů.


Jaké problémy vás nyní nejvíce trápí? Co jsou dle vás nejpalčivější problémy občanů? V čem Vláda ČR překračuje podle vás únosnou úroveň řízení státu? Podílejte se s námi na podobě a cílení žalob!

Brzy vás seznámíme s podobou žalob, které hodláme spustit. Žaloby budou hromadné a budete se k nim moci osobně připojit! Instrukce jak se připojit k našim žalobám, vám sdělíme společně se spuštěním první z nich!


Více o KŠD Legal:

Pokud byste rádi podpořili Občanské hnutí, přispějte prosím částkou dle Vašeho uvážení a možností na transparentní účet hnutí 2101916420/2010 s uvedením "DAR-žaloba" do kolonky zprávy pro příjemce.


PRO ZAHRANIČNÍ PLATBY - IBAN: CZ7820100000002101916420


Tento účet slouží pro přijímání darů a členských příspěvků. K úhradě členských příspěvků budete vyzváni pod konkrétním variabilním symbolem. Dary prosím zasílejte s poznámkou "dar".


DĚKUJEME ZA POMOC KAŽDÉHO Z VÁS, DĚKUJEME ZA KAŽDÝ DAR!


V duchu hesel "NÁROD SOBĚ! PRAVDA VÍTĚZÍ!" věříme, že se dokážeme postavit za práva a svobody občanů České republiky s veškerou potřebnou silou a energií!



1 463 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

Commentaires


bottom of page