top of page
Obrázek autoraGladio marketing

O názvu hnutí

Aktualizováno: 27. 11. 2020



Proč název Občanské Hnutí 2020*?

Proč ta hvězdička * na jeho konci?

Jde o dočasný název, který bude posléze změněn na základě rozhodnutí 1. valného sněmu dle rozhodnutí členské základny, která hlasováním rozhodne o názvu vzniklého hnutí. Zákon při registraci hnutí vyžaduje oficiální název, který lze však kdykoliv změnit. Historicky 1. hlasování a rozhodování členské základny bude o jeho názvu, který si ponese s sebou dál. O všem totiž v našem hnutí budou rozhodovat členové. Jde o princip, který musí být zachován!


Proč číslovka 2020? Jde o marketingový přívěsek. Chceme tím říct, že jsme 1) nové hnutí 2) že jsme vznikli právě letos. Jméno, pod kterým však naše hnutí registrujeme, zní přesně: „OBČANSKÉ HNUTÍ“ – jméno, které najdete na petičním archu.


Máte nápad či vlastní návrh, jak by se mělo naše hnutí jmenovat? Přemýšlejte, navrhujte, diskutujte. O názvu však bude rozhodnuto až při historicky 1. valném sněmu, kdy bude o názvu našeho hnutí rozhodnuto v hlasování!

I proto jsme vybrali pro svoji neutralitu a neurčitost tento dočasný název, stejně jako název domény www.obcanskehnuti.info, www.obcanskehnuti.com, www.obcanskehnuti.org, kde budeme, doufejme, brzy prezentovat webové stránky našeho hnutí.

81 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

Comments


bottom of page