top of page
Obrázek autoraVladimír Kadlec - Praha

K demonstraci v Jindřichově Hradci


Včera se mi nepodařilo projet na demonstraci Občanského hnutí v Jindřichove Hradci. Vytvořil jsem si ještě jeden důvod k cestě, ten ale PČR neuznala.

Toto je cca osnova toho, co jsem tam chtěl říct, abych se vešel do 5 minut:


Ve svém příspěvku bych se věnoval nejdříve trochu medicínské části problému, potom celé záležitosti v souvislostech a nakonec svým zkušenostem ze školství za poslední rok.

Takže. Když to celé začalo, vůbec jsem netoužil po tom, abych sám někde mluvil po náměstích a vůbec, byl jsem rád za svůj obyčejný rodinný život a nijak jsem netoužil po tom se někde prezentovat. Ale jak šel čas, bylo čím dál zřejmější, že když se nezapojí co největší počet lidí, těžko se něco změní. Uvědomme si, že my, obyčejní lidé, nemáme miliardové rozpočty jako mediální domy na ovlivňování veřejného mínění. Nemáme nic, jen sebe a zdravý rozum.


K medicínské části – pravdou je, že nikdy nebyl izolován samotný virus, cosi je, ale není izolovaný virus a i samotné testování není vztažené k tomuto izolovanému vzorku viru. Testuje se něco, to něco se prožene v uvozovkách mašinou a když to proženete dostatečným počtem cyklů, vždy vyrobíte pozitivitu. Před tímto varoval už vynálezce testu Karry Mullis. Takže generátor čísel máme, drtivou většinu testovacích míst vlastní Babiš a můžeme jet z kopce. Ano, něco je, něco, co může zabíjet a teď je otázkou, jaký podíl má mediální masáž, kterou jsme nuceni už rok snášet, kolik lidí je v depresích a i tím si snižují svoji imunitu, kolik lidí má zanedbanou zdravotní péči kvůli covidu a vůbec, jak jsou ona čísla relevantní. Sám ministr Blatný nedávno zmínil, že samotných covidových úmrtí je do 30%. Ješte poslední zmínkou k medicínské části mého příspěvku a nechám na každém z vás, jak si to přebere. Začalo se vakcinovat a najednou se objevily různé mutace ….. Vakcinuje se novou technologií, kompletně bylo přeskočeno testování na zvířatech a testuje se rovnou na lidech vakcínou, která má mít dokončenou dokumentaci v roce 2023. Ale medicínskou část už nechám někomu, kdo je v tomto odborníkem, skutečným odborníkem, kterým se ale nedostává slova a pak sestavují paskvil zvaný PES datový vědec a další „odborníci“ na úplně jiné věci než je medicína, natož imunologie.


V celkovém kontextu – uvědomme si, že existuje kniha zvaná Great reset od Klause Schwaba, šéfa ekonomického fóra. Zde je popsáno postupné ničení ekonomik, kdy je občanům znemožněno pracovat a vydělávat si na své závazky a živobytí. Samozřejmě, že tito lidé se postupně stanou žebráky, kteří přijdou o střechu nad hlavou. Tato hrůzostrašná publikace ale nabízí řešení, vy se vzdáte soukromého vlastnictví a vlády, které budou postupně ovládány nadnárodním kapitálem a korporacemi se o vás postarají. Jak se postarají? Nabídnou vám zaručený minimální příjem, za který ale samozřejmě budou něco chtít – budete poslouchat, držet hubu a když si oni usmyslí, budou do vás píchat vakcíny. Opravdu toto chcete a nepostavíme se na odpor? Já jsem o tomto všem psal na svém FB profilu před rokem až třičtvrtě rokem a vše se postupně naplňuje. Lidé přicházejí o peníze, sebevraždy páchají už i mladší lidé, poslední medializovaný případ je pán, který si prostřelil hlavu před ministerstvem zdravotnictví. To je přece strašné! Naši důchodci jsou rok zavření v domovech důchodců v podstatě bez možnosti návštěv a umírají i smutkem, nejen na experimentální vakcíny. Ale znáte to, když někdo zemřel před vakcínou, bylo to na covid a když zemře nyní, není to na vakcínu. To je oficiální verze. Tady bych zmínil smrt 30 lidí v DD ve Vrchlabí.


A nyní ke školství. Zde vidíme opět devastaci v přímém přenosu. Jako učitel vidím, že i studenti, kteří se i v těchto podmínkách snažili, polevují a ztrácí motivaci, ztrácejí sociální kontakt a jsou ničení psychologicky a jejich znalosti zákonitě klesají. Učitelé jsou vyhořelí a nemají radost z vykládání do obrazovky, kdy za některými monitory bez obrazu ani nevíte, jestli student opravdu sedí. Dalším návrhem hrobaře naší země – krizového manažera Babiše, je to, že maturitu z českého a cizího jazyka studenti vlastně nemusí v ústní části absolvovat, Newtonovy zákony ve fyzice již se nebudou vyučovat, protože jsou moc těžké, atd. atd. My se prostě zanedlouho propadneme na úroveň Bangladéše a níž. Je to snad záměr, vyrábět nemyslící roboty, kteří si nedají dvě a dvě dohromady a budou snadnou řiditelní? Každý si odpovězte sám, kam to povede!

Na závěr si opět všichni sami odpovězme na otázku co se stane, jestli ještě nějaký měsíc pojedeme v tomto módu. Státní rozpočet bude vysátý, příjmy nikde a co se asi tak může stát? Přijde nějaký „zachránce“ a naše dluhy zaplatí, ale dopadneme jak Řekové, kteří se museli za toto dobrodinní vzdát některých přístavů? Čeho se vzdáme my? My, kterým patří v naší zemi už tak málo, protože většina se během tzv. demokracie stihla úspěšně rozkrást.


Myslete, mysleme, legrace skončila!!!

457 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

Commenti


bottom of page