top of page
Obrázek autoraPavel Krejčí

Dr. McCullough: úřady podvedly americké občany!



Dr. McCullough, internista, kardiolog a chirurg, profesor medicíny na Severo-Texasské GSC University, profesor Texasské křesťanské University, šéfredaktor Amerického žurnálu pro kardiology, bývalý šéf Interní medicíny a profesor university v Dallasu, profesor A&M University v Texasu, bývalý šéf kardiologického institutu University v Missouri, bývalý šéf Nemocnice Williama Beaumonta, bývalý hlavní akademický a vědecký pracovník zdravotního systému St. John Providence v Detroitu, praktikující lékař, chirurg a mezinárodně uznávaný specialista na kardiologii, vystoupil v Lindel TV, kde se jasně vyslovil, že úřady jako FDA a CDC podvedli americké občany v mnoha směrech. Toto je volný překlad s komentářem a poznámkami.


Dr. McCullough uvedl, že celá Covid pandemie je těžce "přestřelená", všichni lékaři po jejím vypuknutí dávali Covidu 90 dní, jako tomu bylo u SARSu. Prohlásil, že Wuhanský institut přiznal, že došlo k úpravě a modifikaci SARS1 na Sars-CoV-2 v rámci programu přidané funkce, kdy byl virus weaponizován tak aby produkovaný spike protein byl schopen vykonat mnohem větší poškození zdraví infikovaných. Spike protein napadá a likviduje buňky, na kterých se udrží a ve kterých se replikuje, kdy vyvolá autoimunitní reakci a dokáže cestovat krevním řečištěm, a to když se stane, chová se doslova jako nůž, který zabije vše co mu stojí v cestě, likviduje krevní buňky a způsobuje krevní sraženiny, kterými ucpává cévy a ve výsledku i plíce, což způsobuje dušení a následkem toho i smrt. Vakcíny, které by nás měly před tímto proteinem ochránit naopak naučí tělo a jeho buňky aby tento nebezpečný toxický protein samo vyrábělo, což nemá žádnou jinou logiku než tu, že vyvolá autoimunitní reakci těla, které začne zabíjet a napadat svoje vlastní buňky, které mylně považuje za nepřítele. Imunita očkovaného se tak na věky zhroutí, a není již cesty zpět, jelikož mRNA messenger přeprogramuje buňky očkovaného již navždy. Prof.McCullough nepřímo potvrdil dotaz, že zdali jde o biologickou zbraň. Nevyjádřil se přímo s tím, že on není investigativní novinář aby toto prohlásil, ale že je virus umělý, a že největší nebezpečí je kombinace a synchronicita technologie nebezpečných mRNA vakcín a uměle vytvořeného nebezpečného viru.


Viry se nešíří tak jak nám to předkládají média, vlny, které popisuje guvernér Cuomo a jemu podobní je naprostý nesmysl. Veškeré tzv. "varuanty" a "mutace" jsou většinou neškodné, čím více virus mutuje, tím méně je škodlivý a nakažlivý. Přítomnost variant Alfa, Lamba, Delta apod poukazuje na konečnou fázi pandemie, přehnané obavy jsou zcela zbytečné. Jde také o signál, že dochází k dostatečné promořenosti. Samozřejmě pro očkované, díky vyčerpané imunitě, jsou i tyto mutace nebezpečné, i obyčejná rýma může vést k selhání organismu. To se s očkovanými covid vakcínou ponese bohužel již celý jejich život. Smrtnost mutací Sars-CoV-2 je 10x nižší než u běžné chřipky. Problémem je, když se potká virus s očkovanou osobou.


Existuje cca 200 mutací vč. nové Peruánské Lambdy, která se zrodila díky vakcíně samotné, kdy virus mutoval přímo v těle pacientů, což prokazuje studie lékařů z kliniky v Bostonu. Studie také prokázala, že jakmile naočkujete více jak 25% obyvatelstva, vznikne evoluční tlak na vývoj nových mutací a těla očkovaných začnou sama vytvářet mutace a ty pak šíří všude kolem sebe. Takže nejvíce paradoxně ohrožují očkovaní ostatní očkované a stávají se z nich nejen super-přenašeči, a továrny na mutace, ale také se mohou nakazit navzájem, jelikož jsou mnohem více náchylní k onemocnění díky přehnané autoimunitní reakci, kdy imunitní systém napadá svoje vlastní buňky.


Delta a Lamda "mutace" jsou ve skutečnosti výsledkem evoluční reakce imunitních systémů osob očkovaných vakcínami Pfizer a Moderna. Stejným způsobem vznikla californská varianta Epsilon, která sama dala zrod několika dalším mutacím. Spike proteiny mutovaných virů jsou naštěst8 menší a menší s každou mutací, takže pro imunitní buňky je mnohem jednodušší si s nimi poradit. Pokud je však vaše imunita na nule díky vyčerpanosti způsobené neustálým bojem imunitního systému s vlastními buňkami, způsobené vakcínou, můžete i na takto neškodný virus zemřít.


Vakcíny jsou různé a fungují každá trochu jinak, mají různé mechanismy. Pfizer a Moderna jsou mRNA vakcíny, které jsou přenášeny do těla v nano-lipidovém (4 spec.tuky vč. cholesterolu) obalu doplněném o oxid grafenu, a tyto vakcíny přeprogramují buňky očkovaného k produkci toxického spike proteinu, tak jak to dělá samotný virus a imunitní systém pak útočí na buňky a tělo očkovaného v domnění, že jde o virus. Messenger mRNA se dostává do celého těla vč. mozku, všechny přeprogramované buňky ale začne imunitní systém ihned napadat jako by šlo o virus samotný. Vakcíny způsobují tedy buněčnou destrukci v celém těle. Prof.Ogata z Harvardu to demonstroval na změřeném množství spike proteinu v krvi po dobu dvou týdnů. Největším šokem je druhá dávka, jelikož je do těla vpuštěna v době, kdy je imunitní systém již zcela vyčerpán. Tyto mRNA messengery byli původně určeny k likvidaci rakovinotvorných buněk a dalších chronických nemocí a jde o technologii genového transferu. Nikdy nebylo účelem požít tuto technologii k vakcinaci.

J&J a AZ vakcíny jsou jiné tzv. adenovirové vektorové vakcíny jsou DNA vakcíny, které napodobují virus, kdy vypouští dna viru do nukleotidů, které později produkují samy mRNA příkazy pro přeprogramování buněk na produkci spike proteinu a jsme zase na tom samém místě, odtud to vše funguje stejně jako u Pfizeru a Moderny.



Messenger mRNA přeprogramovává buňky v celém těle, vč.orgánů jako je srdce nebo mozek (zde nejspíš docházíme k vysvětlení jevu zjištěného u australských patologů, kteří pitvali mozky očkovaných, které byly doslova "na kaši", pozn.př.). Srdeční a mozkové příhody na sebe tedy nenechají dlouho čekat. Jde o zcela novou technologii, která provádí v těle očkovaných zcela neměnitelné změny.

Určitě bych nedoporučil nikomu žádnou z těchto vakcín. Jedinou vakcínu, kterou bych byl ochoten připustit je vakcína Novavaxu, která do vašeho těla dodá pouze spike protein, zasazený do matrice, nemanipuluje s vašimi geny a buňkami.


Pozn.:

S veškerou úctou k dr.McCulloughovi, nemyslím si ani o Novavaxu nic dobrého. Spike protein obsahuje Syncytin a celkově i tato vakcína je životu nebezpečná. Za mě nebrat ani Novavax.

13 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

Commentaires


bottom of page