top of page

Držitelé nobelových cen žádají tribunál!



Již od naší demonstrace v Brně, která proběhla na podzim v r.2021 v Brně, před tímto efektem covid "vakcín" varujeme. Zde to máte černé na bílém od média, které by něco takového dříve veřejně označovalo za hoax a konspirační teorii.


První kdo varoval před tímto "nežádoucím" efektem (srážení krve), byl Dr. Wolfgang Wodarg, šéf Parlamentní komise pro lékařství a vědu Rady Evropy. Varoval, že tento efekt ublíží zejména těhotným ženám. Jejich varování se však nevztahovalo pouze na adenovirové vakcíny, ale taktéž na mRNA vakcíny.

Článek však zastává mylné či lživé tvrzení, že; "upravený šimpanzí adenovirus používá AstraZeneca jako nosič, jehož účelem je vyrábět takzvaný spike protein, který se nachází i na povrchu koronaviru, na nějž začne útočit imunitní systém. Vakcína tímto způsobem trénuje tělo k rozpoznávání koronaviru jako cizorodého prvku, který je potřeba eliminovat." Není to pravda. Imunitní systém totiž napadá lidské buňky, které si plete se samotným virem, což bylo popsáno jako typický ADE syndrom.


A tak vznikají v celém těle záněty, kdy se s efektem srážení krve synergicky doplňují, což vede často k infarktům, trombózám a mrtvicím. Článek zkrátka lživě tvrdí, že imunitní systém se učí tím, že útočí na spike protein. To je však lež. Imunitní systém používá s-protein pouze k identifikaci nepřítele, na kterého pak zaútočí. Jenže v tomto případě nejde o virus, ale o vlastní buňky očkovaného jedince, které po přeprogramování chrlí do celého těla toxický odpad viru - spike protein. Nejde o záměnu, a nejde o chybu či náhodu, ale o záměr! Dalším efektem je fakt, že po podání těchto "vakcín" se imunitní systém a lidský organismus bojem s vlastními buňkami natolik vysílí, že pak není nejen schopen odolávat dalším onemocněním, nejen variant SARS, ale také rakovině a dalším nemocem. Očkovaní se tak stávají 1) super-přenašeči 2) všude kolem sebe trousí nebezpečný spike protein, který se vylučuje zejména potem, takže přenáší efekt očkování na své okolí 3) se stávají chodícími továrnami na mutace dle studie Dr.McCullougha, která prokazuje evoluční tlak na tvorbu variant a mutací, jakmile dojde k vyšší než 20% naočkovanosti komunity.


Dále tvrzení, že: "Vědci z Cardiff University a Arizona State University objevili, že destičkový faktor 4, protein v krvi, po aplikaci vakcíny přitahuje její klíčový element, adenovirus", je také zavádějící, na vině srážlivosti krve je totiž protein Syncytin2. Zbývá doplnit, že adenoviry používané AZ a J&J vakcínami jsou nelidské GMO, postavené na opičí DNA a v těle člověka nemají co pohledávat. Článek se snaží odvádět pozornost od záměru architektury vakcíny, kterým je zabíjení, nikoliv léčba.


Podobné manipulativní články se snaží pouze svalit vinu na nežádoucí efekt, na něco s čím se nepočítalo. Opak je pravdou. Vakcínoví architekti jako je David LV Bauer si jsou zcela vědomi záměru, se kterým byly vakcíny přesně takto navrženy, a to k soft-kill (pomalé zabíjení) účelu, k pomalému zabíjení očkovaných. Před těmito nevyžádanými účinky varoval i Dr McCullough, Dr.Fleming a držitel Nobelovy ceny Prof.Luc Montagnier, kteří vyslovili podporu žaloby do Haagu.




Další zdroje:





Projev z Brna:

28 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page