top of page

Demonstrace | Mělník | 17. dubna 2021 | 14:00 | Náměstí míru



Maminky, tátové, rodiče . Přijďte a přijeďte do Mělníka vzkázat Plagovi a spol., že my své děti nedáme. Nenecháme je dusit a týrat. Chceme otevřené školy bez testů a roušek!!! Rodiče, bojujte za své děti .


Náměstí Míru Mělník. Tady to v sobotu začne. Tady se sejdeme. My rodiče, co NIKDY nenecháme sáhnout na své děti. Pane Plago, pane Hamáčku, pane Babiši, Vás jsem osobně pozval. Jste politici, měli by jste veřejně vystupovat. Páni rádoby politici, bude tu několik tisíc rodičů, kteří by si s Vámi rádi popovídali. Přeci se nebudete bát. V sobotu v Mělníce promluví učitelé, maminky, známé osobnosti. Vše se bude online vysílat do celého světa. Přijedou lidé, maminky, tátové, babičky, dědové z celé ČR. To co se děje musíme zastavit. Tady v Mělníku to začne. Už je jen na Vás, jestli chcete bojovat za své děti. Máte možnost. Bojovat na sociálních sítích skutečně již nestačí. Takže vy, co doopravdy chcete něco dělat přijďte. A až se vás vaše dítě bude ptát: Mami, tati, kam jedete? Můžete hrdě říci: Do války, bojovat za tebe !!! My vás neprosíme aby jste přijeli. To je povinnost. Uvidíme se v sobotu na Mělníku, všichni :)


Občanské hnutí děkuje všem spoluobčanům, kteří projeví osobní odvahu a zúčastní se.


Akci za Občanské hnutí pořádá: Aleš Svoboda – Školáci bez roušek, Češi táhněme za jeden provaz, Svobodné Česko. Pod záštitou Občanského Hnutí. www.obcanskehnuti.info/melnik


Události zde:





"Pan ministr se bohužel ze sobotní Mělnické akce omluvil. Prý je mu to líto. No, mě je zase líto těch dětí v rouškách a tyčích v nose. Ale jemu asi ne.


Tak mu holt budeme odsud z Mělníka poslat vzkaz na dálku. Tolik rodičů na jednom místě se nesešlo ani za 1.máje. V Mělníce to začne. Společně ty naše radosti do škol bez restrikcí dostaneme."


Aleš Svoboda




"Děkuji všem správcům FB skupin za podporu i spolupráci. Moc děkuji i dobrovolníkům, co chtějí pomoci."


"Mělník bude v sobotu středobodem svobodného lidu. Nikdo a nic mi a nám nezabrání v tom, aby jsme za své děti bojovali. Na to přísahám. Současní politici upadnou do zapomnění, ale Vy, co tu v sobotu budete se zapíšete do dějin. Tady to začne. Tady položíme základ ke konci všech těchto nesmyslů. Omluvenky neberu. Povolávám armádu rodičů do války, do boje za své děti. Nas...at rodiče fakt neměli. Pojďme, společně to tady na Mělníku ukončíme."


"Nejsem politik, mluvím z patra a od srdce, Říkám to co si myslím. Tak omluvte ta drobná přeřeknutí."




372 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

Commenti


bottom of page