top of page

Protestní setkání k protivládním opatřením v Ostravě dne 27. 12. 2020


Děkujeme autorovi videa: Václav Rada


Na Masarykově náměstí v Ostravě se dnes sešlo přibližně sto až dvě sta protestujících příznivců Občanského hnutí. Ostraváci pod vedením našeho regionálního manažera Vladimíra Jaska dnes připravili krásnou protestní akci, na které vystoupili krom pana Jaska také: pořadatel brněnských demonstrací Tomáš Franzki, regionální manažer Karviné Robert Mikovič, Jirka Kumbera, náš statný hrdina ze Staromáku Ivo Osovský, dále všemi oblíbený Jiří Bezák, který za námi dorazil až z Mariánských lázní, a další řečníci.


Děkujeme autorce videa: Radulina Vojtková


Regionální manažer místní organizace v Karviné Robert Mikovič poznamenal: „Dorazilo Znojmo, Ostrava, Karviná, Havířova, Praha, Mariánské Lázně, Zlín, Brno, hodně lidí se podepsalo pod petice. Policie vůbec nezasahovala, i když jsme neměli roušky. Jen pár policistů v civilu si nás fotilo. Demonstrace proběhla v poklidu a hodně lidí se shodlo, že se český národ probouzí. Akci provázela zkrátka úžasná atmosféra. Děkujeme všem, co se zúčastnili, jsou to hrdinové dnešní doby. Doufáme, že mnoha lidem otevřeme oči a srdce.“



Bojujeme dál, Ostrava se nevzdává, naše řady sílí! Děkujeme všem, kteří se zúčastnili dnešního protestního shromáždění, Ostrava dala dnes najevo celé republice, že nesouhlasí s totalitními opatřeními vlády a že nevěříme pohádce o Covidu a údajné pandemii! Není možné, aby kvůli pěti tisícům nemocným byl celý stát proměněn v jeden obrovský koncentrák, aby byli občané ČR omezeni na základních právech a svobodách. OSTRAVA OSTŘE PROTESTUJE PROTI VLÁDNÍM NAŘÍZENÍM, KTERÉ NEMAJÍ S „PANDEMIÍ“ NIC SPOLEČNÉHO!


My se jen tak nevzdáme, Ostravu ani republiku nedáme! Jeden za všechny, všichni za jednoho!!!




679 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

Opmerkingen


bottom of page