top of page

Petiční akce v Českém Krumlově dopadla úspěšně

Aktualizováno: 11. 4. 2021



Děkujeme všem co se zúčastnili a připojili se k naši petici za dobrovolnost očkování a lékařských zákroků


Vážení přátelé, náš regionální manažer Jiří Machač dnes hovořil v Českém Krumlově, kde probíhala naše petiční akce spojená se shromážděním občanů za zachování ústavních práv a svobod. Bohužel ostatním řečníkům a většině veřejnosti znemožnil účast současný nouzový stav uzavřených okresů. I tak jsme ale akci uskutečnili a sesbíralo se dostatek podpisů. Lidé byli skvělí, živě reagovali na části projevu, které se jim líbili potleskem i skandováním. Po skončení oficiální části shromáždění policisté zrušili uzávěry a občané spontánně přišli podepisovat petice a diskutovat o věcech které je trápí. Užitečný a skvělý den pro nás všechny. Děkujeme všem signatářům petice a všem občanům, kteří se zúčastnili dnešního shromáždění a všem kolegům z Občanského hnutí za pomoc s přípravou a propagací.


Jiří Machač byl dnes kontaktován také šéfredaktorem Táborského deníku a ve své odpovědi uvedl:


"Dnes 10.4.2021 v Českém Krumlově proběhlo od 14 hodin shromáždění občanů organizované Občanským hnutím. Vzhledem k policejním uzavírkám promluvil jediný řečník Jiří Machač. Součástí shromáždění byla petiční akce. Cílem shromáždění bylo upozornit na kritickou situaci neustálého omezování občanských svobod. Kmen chřipky s odstrašujícím názvem Covid-19 by odezněl stejně jako ostatní, kdyby mu opatřeními snižujícími přirozenou imunitu každého jednotlivce i společnosti jako celku nebyly vytvořeny ideální podmínky. Neustálé testování a zakrývání dýchacích cest i u malých dětí je zbytečná krutost. Plánované očkování malých dětí a nastávajících maminek vakcínami, po jejichž použití jsou zaznamenána úmrtí je ohrožování těch, které by společnost měla naopak chránit. Rozdělení společnosti na privilegované očkované a neočkované s nižšími právy je protiústavní a také nelidské. Cílem je zvýšit zisky farmaceutických společností a osob na ně napojených za cenu škod na zdraví a zruinování státu."


Pokud se vám nepodařilo se dnes zastavit a petici podepsat, pokud vás policisté či armáda nepustili přes hranici okresu, nevadí. Petici můžete podepsat doma a zaslat nám arch poštou. Více informací o samotné petici a o tom jak ji podepsat, najdete na naší stránce www.obcanskehnuti.info/petice.




231 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

Comentários


bottom of page