top of page

Místní organizace Praha byla založena!



Vážení příznivci Občanského hnutí,


rádi bychom vás informovali o formování Místní organizace Občanského hnutí v Praze. V současné době iniciační výbor pověřil Pavla Maška, našeho petičního manažera pro Prahu a okolí, pro sběr Petice za vznik Občanského hnutí.


Pokud tedy chcete podpořit vznik našeho hnutí, můžete se s podpisem petice obrátit i na něj osobně. Petice se musí totiž podepsat osobně. Takže máte dvě varianty. První variantou je, že si stáhnete a vytisknete petiční arch, podepíšete jej a odešlete poštou na adresu: Korunní 2569/108G, 101 00 Praha 10 - Vinohrady. Druhou variantou je setkání s naším petičním manažerem. Setkat se s ním můžete buď na základě osobní schůzky, nebo, pakliže mu chcete ulehčit jeho nelehký úkol, dostavíte se k určitému datu k petičnímu stánku na petiční akci, kterou náš petiční manažer vyhlašuje pravidelně na naší facebookové stránce a skupině hnutí pro příznivce, stejně tak jako na všech sociálních sítích, na kterých jsme jako hnutí přihlášeni.



Pokud byste se rádi aktivně zapojili do naší organizace a přispěli svojí rukou ke společnému dílu, oslovte naše regionální manažery. Odkazy na stránky jednotlivých Místních organizacích, kde jsou umístěny kontakty na naše regionální manažery a informace o našich Místních organizacích, najdete v ucelené mapě na stránce Místní organizace.



Pokud máte jakékoliv dotazy ohledně hnutí, neváhejte se obracet na členy našeho organizačního týmu.


Děkujeme za pozornost!


JZVVZJ

294 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

Commenti


bottom of page